網誌分類:首飾物語 | 網誌日期:2008-01-23 22:02

前日往廠途中 , 行行下被人迎頭攬住 .

原來是美女P . 她休假 .

我就出示我自己用著的「閃石字母"手機繩"」, 游說她訂一條 .

哈哈 , 她叫身邊的男友「送」- 係0既 , 男友送的甜些吧 .

他們重訂多條給男友之母親 .

計將起來$78- , 人家男友給了$80-不用找贖 , 哈 , 賺多了二元 .

其實高興的是人家鍾意自己用心做的產品 .

更好的例子是Kathy訂購了這條手機繩
給她朋友 , 她收到了還來留言 : 「實物靚過相好多呀~!  (因為睇相以為好粗好大條), 而且回覆快又快收到, 謝謝你哦!!! 」( > DIY 閃石字母手機吊飾 HK$
 < )

良好服務給客戶是應該的 , 得到額外讚賞 , 我真係賺特了 !!

DIY,首飾,飾物,字母,手機,吊飾,手提電話,掛飾,Mobile Strap,Purse Charms,手機繩,電話繩

瑪姬
2008-01-24 11:00
我都要公開讚賞blog主呀! 等佢接多?business ~
上次同blog主訂?套裝手鍊+頸鍊,
價錢非常合宜 , 兼實物比相片靚係事實,
另外仲’斤兩十足’

arnie
2008-01-24 09:03
良好服務…叻叻

No related posts.

« »